BABYLIGHTS

Hvad er babylights?

Babylights er ganske små highlights. De kan både laves lyse eller mørke. 

Det er en hårfarve teknik, hvor håret væves i ultrafine passér med en meget lille seperation. Det gør at babylights blander sig smukt med din naturlige hårfarve (som også kan være en farve du har fået farvet i håret inden).

Babylights har en meget lav vedligeholdelseinterval, da de er så fine at udgroningen bliver meget naturligt og blød. Jeg vil sige at vedligeholdelsen svinger fra alt mellem 8 uger og op til 20 uger, alt efter hvilken farve babyligths man har fået lavet, men også hvad man som kunde ønsker. 

Teknikken blev til, fordi mange kunder har efterspurgt en farveteknik der kunne skabe et natuligt farvespil, uden at håret så farvet ud.  

En babylights behandling afsluttes altid med en gloss hos Hair by Clement. Læs mere om gloss under "Gloss". 

BALAYAGE

Hvad er balayage?

Balayage er en teknik hvor frisøren maler farven på håret, og laver en blød og glidende overgang. Ordet balayage betyder på fransk at feje eller at stryge. 
Med balayage undgår du skarpe udgroninger og kan stadig beholde din egen mørke bund, så du ikke føler du bliver for blond. 
Derfor er balayage et godt valg til dig, som vil have en langtidsholdbar farvning.

Balayage er en farveteknik hvor farven påføres med frihåndsteknik, enten ud i luften eller på et farve-board. Farven pensles på håret i sektioner, som giver en naturlig og blød lysning på håret. Dette gør også at resultat kan variere fra hver gang du får det lavet. 

Balayage er til dig der gerne vil have lidt mere kontrast i håret, hvor der er en lidt mere tydelig forskel fra farven i hovedbunden og i længderne. Det er til dig som godt kan lide lyse længder/spidser, ligesom når solen lysner håret om sommeren. Balayage kan sammensættes med f.eks. babylights, hvis man ønsker at få de lyse highlights i toppen af håret også. 

Balayage behandlingen afsluttes altid med en gloss. Læs mere om gloss under "Gloss". 


GLOSS

Hvad er gloss? 

Gloss er en semi-permanent farve, som både kan ændre farvetonen i håret, men også samtidigt tilføre en fantastisk glans, fylde og blødhed. 

Gloss er fantastisk til at dæmpe gyldne toner i håret, og derved gøre håret koldere. Men den kan også gøre håret varmere, mørkere, lyserød, rød og brun - you name it!. 

Med en gloss får man maskimal shineeffekt i håret. 
Man undgår en udgroning med gloss, da den gradvist vil falme ved hårvask ligesom en skyllefarve. Det er altså en hårfarve uden forpligtelse! 
En gloss farve er også perfekt som en farve-forlænger imellem farvebehandlinger, da den kan genopfriske din hårfarve. Men den kan altså også bruges til kun at give håret glansen tilbage.

En gloss behandling bruges typisk til babylights eller balayage behandlinger, men kan også sagtens bruges alene. Den påføres oftest i vådt hår ved vasken, men kan også påføres i tørt hår. Dette kommer an på hvilken farve man skal lave, ønsket holdbarhed mm.